Nieuwsbrief HeteRUN augustus 2024

Beste lezer,

De inschrijving voor onze jaarlijkse hardloopwedstrijd is pas geopend, en de eerste oplettende lopers zijn al verzekerd van een startbewijs!
Onder de vroege inschrijvingen hebben we een opvallend gevarieerd gezelschap: onze jongste deelnemer is slechts 4 jaar oud, en de oudste deelnemer is 54 jaar jong. Wat een fantastische mix van enthousiasme en ervaring!
De vraag is nu: wat zal de eindstand zijn? Eén ding is zeker, het wordt een spannende en onvergetelijke race voor iedereen!
Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers kiezen uit verschillende afstanden, waaronder twee afstanden voor de kids, 5 km en 10 km.

Mis deze sportieve kans niet en schrijf je snel in via:
https://inschrijven.nl/form/2024092950549-nl

Schrijf je je in voor 1 september dan geniet je van het voordelige tarief.
Voor meer informatie: https://www.heterun.nl/
De start en finish zijn dit jaar in het hart van Heteren.
Na de race kun je bij mooi weer heerlijk afkoelen in de fontein, of genieten van de horeca gelegenheden rondom de fontein.

Ons team is druk bezig met de voorbereidingen voor de hardloopwedstrijd!
Hier zie je een momentopname van het uitmeten van de route, zodat elke kilometer nauwkeurig gemarkeerd is en jij de beste hardloopervaring hebt.

We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Nog maar 1,5 maand te gaan – we kunnen niet wachten om jullie allemaal aan de start te zien!

Sponsoren

De HeteRUN 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door giften of diensten van de volgende sponsoren:

 

Met sportieve groet,

Team HeteRUN

 

Scroll naar boven